Російська актриса Світлана Ходченкова, відома декількома спільними кінороботами із Володимиром Зеленським, прокоментувала перемогу колишнього колеги на виборах президента України.

Світлана Ходченкова

Про це пишуть російські ЗМІ.

Ходченкова побажала майбутньому президентові України успіхів на новому терені і "якнайшвидшого одужання" його країні.

"Він людина з нереальним почуттям гумору, шалено харизматичний, і з таким приголомшливим голосом! Мені здається, жодна жінка не може встояти перед таким голосом. І як людина він чудовий. Дуже легко і цікаво з ним розмовляти і працювати", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Володимир Зеленський та Світлана Ходченкова

Варто нагадати, що Ходченкова і Зеленський неодноразово були колегами по знімальному майданчику. Актори разом знялися у фільмах "Любов у великому місті", "Наполеон і Жозефіна", "Ржевський проти Наполеона" та "Службовий роман. Наш час".

Нагадаємо, сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк, у якому головну роль виконав Володимир Зеленський, описав буремний шлях втілення екранної проекції в українські реалії, у яких шоумен із тріумфальним результатом здобув перемогу на президентських виборах.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Про це повідомляє Українська правда.

На запитання журналістів про те, коли насправді у Зеленського визріло рішення балотуватися у президенти, Костюк розкрив несподівані факти.

"Була розмова, коли ми зібралися тісним колом людей, яким Володимир довіряє, де він сказав, що має такі думки. Ця розмова відбулася в квітні минулого року. Після цього у нас була така собі "розвідка": ми зустрічалися з різними політологами, політконсультантами, слухали їхні думки", - стверджує сценарист.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Руслан Бортник припустив, що метою прийняття закону про мову є створення проблем для новообраного президента Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.