Переможець президентських перегонів Володимир Зеленський звернувся до українців у зв'язку з посиленням російсько-українського конфлікту.Він зазначив, що зі спільного між двома країнами – тільки державний кордон.

Про це Зеленський заявив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Довго думав стосовно "много общего" між Україною та Росією. Реальність така, що сьогодні, після анексії Криму та агресії на Донбасі, з "общего" у нас залишилося тільки одне – це державний кордон. 2295 кілометрів і 400 метрів "общего". І контроль за кожним міліметром з українського боку Росія повинна повернути", - йдеться у дописі.

Володимир Зеленський також перерахував фактори, які не наближують "регулювання відносин між нашими країнами". Майбутній президент зауважив, що "братськими" такі відносини не назвеш.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зеленського висловив свою думку про шоу, яке анонсував один з російських телеканалів. Шоу під назвою "Магія" зняли ще у 2011 році, однак у Росії його вирішили показати знову.

"Тепер від "общего" до "частного". Стосовно шоу, яке анонсував російський федеральний канал. Хочу нагадати, що саме участь у телешоу зробила мене популярним в Україні і врешті-решт допомогла стати обраним Президентом України. Ефір цього шоу, знятого багато років тому, на мій погляд, має дивний вигляд – у мене немає амбіцій зробити політичну кар’єру в Росії", - написав Володимир Зеленський.

Після будь-якого «до побачення» неодмінно настає «добрий день». Довго думав стосовно «много общего» між Україною та...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 2 mei 2019

Наостанок Зеленський закликав до публічності, адже тоді дискусію фіксуватимуть мільйони користувачів мережі.

Володимир Зеленський: біографія, сім'я, особисте життя, новини, кар'єра і чутки.

Нагадаємо, Зеленський – президент: сценарист "Слуги народу" розповів, як вдалося втілити популярний серіал у дійсність.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також "Знай.ua" писав про те, що новообраний президент Володимир Зеленський провів зустріч з настоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві.