Новообраний президент Володимир Зеленський провів зустріч з предстоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві.

Ця зустріч викликала бурхливу реакцію користувачів мережі.

Наразі вже відомо, що зустріч пройшла 30 квітня.

У мережі відразу ж взялись коментувати перші кроки переможця виборів президента.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вова молодець, дій, ми з тобою. Правильно почав; Ось це витримка у Епіфанія!!! Не розреготався. Освічена людина Молодець все правильно" - зазначають користувачі мережі.

Крім того інші припустили, що розмова між Зеленським та Епіфанієм була відвертою та цікавою судячи з опублікованих кадрів.

"Анекдоти, схоже, труять... Судячи з виразу облич.... Раніше ПЦУ говорила про недовіру словами ЗЕ про його позицію в питаннях релігії. Але вибори пройшли, факт відбувся і з світською владою доводиться домовлятися; Епіфаній? А він же казав, що тільки Порошенко і ніхто більше", - додали користувачі.

Варто нагадати, що спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер звернувся до новообраного президента Володимира Зеленського з приводу окупованого РФ Донбасу.

Курт Волкер
Курт Волкер

Волкер вважає, що якщо майбутній президент України Володимир Зеленський вирішить досягнути врегулювання на Донбасі, відмовившись від частини територій на користь Росії, ставлення українців до нього дуже швидко стане негативним.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український шоумен і новообраний президент України Володимир Зеленський виріс у родині інженера і викладача. В одному з недавніх інтерв'ю Володимир розповів на що він болісно реагує і поділився зворушливими історіями про стосунки з батьками. За словами Володимира Зеленського, чотири роки він прожив з сім'єю в монгольському місті Ерденет. Там його батько Олександр будував гірничо-збагачувальний комбінат, а потім там працював 20 років.

Також "Знай.ua" писав, що новоспечений президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах. Так, на відео, записаному для Instagram, колишній шоумен подякував всім своїм виборцям за підтримку.

Зеленський вміє грати в довгу. Андрій Єрмолаєв про майбутнє президентство Зеленського