Відомий український шоумен і новообраний президент України Володимир Зеленський виріс у родині інженера і викладача. В одному з недавніх інтерв'ю Володимир розповів на що він болісно реагує і поділився зворушливими історіями про стосунки з батьками.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За словами Володимира Зеленського, чотири роки він прожив з сім'єю в монгольському місті Эрдэнэт. Там його батько Олександр будував гірничо-збагачувальний комбінат, а потім там працював 20 років.

Олександр Зеленський

Гуморист зазначив, що в Эрдэнэт його татові навіть встановили невелику стелу. Зараз професор Олександр Зеленський, очолює кафедру кібернетики і обчислювальної техніки. Простіше кажучи — математик. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Він виховав багатьох вчених ... Він навчив ціле покоління хлопців, вони стали кандидатами і докторами наук", - пояснив актор.

Він додав, що багато студентів Олександра Зеленського успішно будують кар'єру за кордоном. Володимир зізнався, що батько теж страждає хворобливою максималізмом. Тому він нічого не приймає від своїх учнів. З цього приводу шоумен описав цікавий випадок:

"пацан Приїхав з Америки - у нього класна робота, на самому початку п'ять тисяч доларів отримував, зараз вже напевно багатий чоловік. Приніс йому якісь цукерки, коньяк — він його жене по інституту ...", - повідомив Зеленський.

Актор поділився що від батьків йому дісталася "моторошна спадковість", але він вдячний за неї.

"Мама Римма довго працювала інженером, а зараз на пенсії. Життя в Монголії підірвала його здоров'я. Виною тому став незвичний клімат. Там на зміну спеці час приходив сніг і часте похолодання. Через чотири роки Римма Зеленська разом з сином була змушена повернутися в Україну. Після цього вона інженером вже працювати не змогла. Але, в принципі, пропрацювала 40 років, 1600 гривень пенсія — життя вдалося!", - з сарказмом зауважив продюсер.

У Кривому Розі Володимир Зеленський завдяки батькам пішов на класичну боротьбу, греко-римську, а потім — на важку атлетику. Шоумен розповів, що в 16 років успішно здав іспит з англійської мови TOEFL і отримав поїздку в Ізраїль. Але строгий батько заборонив хлопчикові їхати: "Через мій труп". З-за цього, зізнався Володимир, він навіть пішов з дому, жив у друзів, сварився з батьком і кидав у нього тапок.

"Батьки — це великі, головні для мене люди ... Вони мені дали основну річ — виховання, хворобливе світовідчуття, хворобливе відчуття брехні та неправди, чому, власне, я так реагую на будь-яку брехню в Інтернеті", - розповів Володимир Зеленський.

Нагадаємо, дружина Зеленського поділилася страшною правдою про помсту Кадирова.

Як повідомляв Знай.uа Комаров розповів, який Зеленський насправді.

Також Знай.uа писав, Японські ЗМІ: Зеленський розв'яже війну проти Росії.