Легендарний радянський та грузинський співак Вахтанг Кікабідзе записав відеозвернення до новообраного президента України Володимира Зеленського, у якому емоційно привітав слугу народу з перемогою.

Вахтанг Кікабідзе

Відповідне відеозвернення він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Кікабідзе підкреслив, що має честь називати Зеленського своїм другом. Однак тепер, додав артист, він буде називати його президентом всієї України.

Музикант запевнив, що за Зеленського "вболівала вся Грузія" і побажав йому "мудро" керувати "величезною країною".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Дорогий Володю! Хочу побажати тобі щастя і щоб ти мудро керував своєю великою країною", - резюмував "голос Грузії".

Варто нагадати, що у вівторок, 30 квітня о 12.00 за київським часом ЦВК оголосила офіційні результати виборів президента України-2019.

засідання ЦВК
засідання ЦВК

Про це йдеться у офіційній заяві ЦВК.

Так за результатами другого туру виборів беззаперечним переможцем і новообраним президентом став Володимир Зеленський із результатом 73, 22% голосів проти 24.45% у чинного глави держави Петра Порошенка.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Новина про офіційне оголошення переможцем виборів Володимира Зеленського миттєво розлетілася Україною.

Володимир Зеленський

Люди вітають нового президента та один одного із тим, що 5 років "по-новому" нарешті скінчилися.

"Вітаємо, удачі на новій відповідальній посаді", "Одеса вітає нового президента! Сподіваємося на розпуск Ради", "Ну нарешті правлінню Порошенка прийшов кінець", "Люди і що, Порошенко уже не президент? І ми цю нахабну пику більше не будемо щодня бачити по телевізору? Ура, ура, ура!", - тріумфують українці.

Нагадаємо, прямі переговори між новим президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним навряд чи можливі в найближчий час.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина новообраного президента України Володимира Зеленського - Олена - розповіла про те, що може бути в будівлі Адміністрації президента України в разі, якщо Зеленський-гарант перенесе Адміністрацію, як і обіцяв, за місто.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.