Прямі переговори між новим президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним навряд чи можливі в найближчий час.

Про це в інтерв'ю виданню The Daily Beast заявила дружина Володимира Зеленського Олена.

"Неможливо почати з нуля. Не думаю, що найближчим часом будуть прямі двосторонні переговори (з Володимиром Путіним – ред.). Володимир (Зеленський - ред.) не готовий до реверансу перед агресором, але готовий вести переговори з Росією в присутності міжнародних лідерів", – наголосила майбутня перша леді.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина нового українського президента Володимира Зеленського Олена зізналася, чому їх сім'ї в 2014 році довелося скористатися послугами охоронців. Сталося це після жарту "Кварталу 95" над головою Чеченської республіки Рамзаном Кадировим.

"Ми досі не знаємо, чи була загроза реальною, або наші правоохоронні органи намагалися налякати нас історіями про те, що чеченські злочинці приїжджають в Київ, щоб переслідувати нас".

Перша леді підкреслила, що згодом зняла свою охорону, залишивши охоронців для своїх дітей, які, за її словами, стали справжніми членами сім'ї.

Також ми писали, що обраний Президент України Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками. Адже у поганих батьків не може бути такий чудовий син. Не міг не відзначити це і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост вдячність батькам Володимира.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася відвертими фото з бурхливої вечірки.