Новообраному президенту Володимиру Зеленському, який напередодні оголосив про те, що шукає у свою команду прес-секретаря, надіслали понад три тисячі резюме.

Володимир Зеленський

Про це розповіли у штабі Зе!Команди.

У повідомленні йдеться, що резюме надіслали відомі блогери, журналісти, піар-менеджери, телеведучі та актори. Імена в команді переможця виборів називати поки не хочуть.

Також у Зеленського розповіли, як претендентів будуть "відсіювати" далі. Топ-100 кандидатів отримають кілька творчих завдань, наприклад, написати доповідь або записати відео на певну тему. Оцінювати їх будуть експерти по роботі з персоналом та члени команди Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Найкращі потраплять Топ-10, і вже з ними будуть проводити співбесіду керівник HR-департаменту і сам Володимир Зеленський. Також фіналісти пройдуть перевірку службами безпеки та антикорупційними органами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мінімальні вимоги до спікера, які озвучував сам Зеленський: знання трьох мов, досвід роботи в журналістиці або медійній сфері, готовність працювати цілодобово.

Дякую за довіру всім українцям! З кожного регіону нашої неньки України, з кожного міста, містечка, селища і села!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 30 april 2019

Нагадаємо, Юрист Михайло Шнайдер поділився думками про те, чому ЦВК затягувала процедуру оголошення переможця виборів президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український олігарх Ігор Коломойський заявив, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко хотів, щоб телеканал "1+1" належав йому.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Саме аудиторія цього телеканалу була електоратом Порошенка.

Про це Коломойський розповів в інтерв'ю виданню Bihus.info, яке опублікували 2 травня.

За словами олігарха, чинний гарант програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу "1+1".

"Порошенко хотів забрати собі "1+1". Він програв вибори, тому що у нього не було "1+1".

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.