4 травня стало відомо, що голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко подав у відставку, заяву було розміщено на сайті Нацради. Артеменко повідомив, що залишив посаду через закінчення терміну повноважень, які, до речі, завершуються тільки через два місяці, повідомляє видання Акценти.

Юрій Артеменко
Юрій Артеменко

Одразу ж після офіційного "відходу" Артеменко почалися дискусії з приводу того, хто може зайняти посаду в. о. голови і в майбутньому, власне, пост голови Нацради. Так, багато експертів і політологів зійшлися на думці, що найкраще з посадою може впорається популярний український шоумен і продюсер Сергій Сивохо. На їхню думку, телеведучий має достатньо знань і досвіду у сфері українського теле - і радіомовлення, а також володіє "унікальною чутливістю і беззаперечною відповідальністю у справах, які стосуються управління чим-небудь". Це стосується його власних авторських передач на телебаченні та продюсування "Мега-радіо".

Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"
Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"

"Сергій Сивохо, який не перестає вражати українців ще з нульових (згадайте його легендарне шоу "Прихована камера"), продовжує тримати глядача біля екрану. І це не тільки про чарівність і хорошу акторську гру. Сивохо - дуже продуманий стратег, і як підприємець, від кірки до кірки знає систему теле - і радіомовлення, він теж досяг успіху. Його "МегаРадіо" роками було в українських "мовних" топах - з цього випливає, що його продюсерські технології реально працюють. Як людина, яка не з чуток знає про всі механізми величезної теле - радіомашини, на місці голови Нацради він буде почувати себе більш ніж впевнено. А його народність, близькість до глядача, відсутність зайвого пафосу і незаангажованість у цій справі будуть тільки на руку", - вважає експерт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року в Донецьку. Брав участь в командах КВК. Грав у різних популярних в Україні телепрограмах: "Моя хата скраю", "Шоу довгоносиків", "Прихована камера" і тд. У 1990 році отримав нагороду, як кращий шоумен. Крім цього, продюсував шоу "Велика різниця по-українськи" і "МегаРадіо", в якому є співзасновником, а також був на ньому радіоведучим, член журі шоу "Ліга Сміху".

Нагадаємо, Юрій Романенко дав оцінку резонансному мовному закону.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський, змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.