Сьогодні у ЗМІ просочилась інформація, що директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтин Ворушилін подав у відставку.

У Телеграм-каналі Dubinsky.pro дізнавшись таку новину, зробили гучну заяву, назвавши одним з головних злодіїв з оточення Порошенко.

"Якщо інформація про відставку голови Фонду гарантування Ворушиліна - правдива, - то потрібно прийняти всі заходи для забезпечення його НЕ-виїзду з України. Один з головних злодіїв з оточення Порошенка. Повинен бути гарним свідком, а потім - зразковим ув'язненим", - йдеться у повідомленні.

Деякі джерела інформують, що Верховна Рада планує розглянути відставку Ворушиліна на засіданні 15 травня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто зазначити, що Порошенко призначив нового члена Нацради з телерадіомовлення - Юрій Артеменко раптово подав у відставку. Очевидно аналогічна участь чекає і Костянтина Ворушиліна.

Костянтин Ворушилін очолив Фонд гарантування вкладів восени 2014 року, ставши одним з декількох бізнес-партнерів Петра Порошенка, які слідом за президентом перейшли з бізнесу у владу.

Ще раніше у одному інтерв’ю посадовець сказав, що можливо, буде варіант з більш раннім уходом. Але, як мінімум, на квітень у них великі плани.

"Проводимо міжнародну конференцію, сюди приїдуть представники Фондів з інших країн. Я маю намір точно залишитися до цього часу", - сказав тоді Ворушилін.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко дав оцінку резонансному мовному закону, який розглянуть у Верховній Раді у четвер, 25 квітня.

Як повідомляв "Знай.ua", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський, який став лідером перегонів у другому турі, повідомив важливу інформацію, яка стосується команди слуги народу. Так стало відомо, що після інавгурації Володимир Зеленський змінить на посаді генерального прокурора Юрія Луценка.