Радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Про це він розповів в інтерв'ю журналісту Юрію Бутусову.

Зокрема, за словами Богдана Зеленський визначиться з остаточним списком кандидатів лише коли матиме доступ до секретних баз данних Служби безпеки України, МВС і НАЗК.

"Деякі вакансії, я так розумію, Володимир для себе вже заповнив, деякі далі шукає. Але в будь-якому випадку визначатися він буде вже в Адміністрації президента, коли матиме доступ до інформаційних ресурсів держави, коли матиме доступ до бази СБУ, МВС, НАЗКА. Звичайно, всі ці точки отримання інформації дуже важливі в кадрове призначення ", - сказав Богдан.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що олігарх Ігор Коломойський зробив припущення щодо імовірних "партнерів" партії "Слуга народу" новообраного президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. Після виборів до Верховної Ради партія обраного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" за жодних обставин не піде на коаліцію з колишніми регіоналами, стверджує Коломойський.

Нагадаємо, Ігор Коломойський назвав головного претендента на посади глави Адміністрації президента Зеленського. Бізнесмен заявив, що на посаду нового глави Адміністрації президента України може претендувати юрист з команди майбутнього президента Володимира Зеленського Андрій Богдан.

Як повідмляв "Знай.ua", адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що планує візит до Києва. Адвокат Трампа повідомив, що прилетить до Києва для того, щоб дати поштовх до продовження розслідування втручання в президентські вибори 2016 року на користь Хілларі Клінтон.

Також "Знай.ua" писав, що новообраний президент України Володимир Зеленський без зайвого шуму і супроводу приїхав до своїх батьків, які живуть у багатоповерхівці. Відповідне відео в Facebook опублікували місцеві жителі. На кадрах можна помітити, як Володимир Зеленський котить по двору чемодан до під'їзду будинку.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко