Олігарх Ігор Коломойський зробив припущення щодо імовірних "партнерів" партії "Слуга народу" новообраного президента Володимира Зеленського у Верховній Раді.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Відповідну заяву бізнесмен озвучив у інтерв'ю для РБК-Україна.

Після виборів до Верховної Ради партія обраного президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" за жодних обставин не піде на коаліцію з колишніми регіоналами, стверджує Коломойський.

На його думку, у наступному парламенті коаліція "Слуги народу" з колишніми регіоналами неможлива.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Верховна Рада України
Верховна Рада України

"З Тимошенко можлива, з Ляшком, Гриценком. З нормальними людьми, а не зі зрадниками, які в Москву за консультаціями їздять. Тут без компромісів. Якщо не вийде, тоді підемо на ще одні вибори. Все буде жорстко", - наголосив Коломойський.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Окрім того бізнесмен додав, що на посаду нового глави Адміністрації президента України може претендувати юрист з команди майбутнього президента Володимира Зеленського Андрій Богдан.

Андрій Богдан

За словами Коломойського, у Зеленського є з кого вибирати наступного главу адміністрації.

"Там є з кого вибрати - це Шефір, Богдан і Стефанчук. Особисто я ставлю на Богдана", - заявив олігарх.

Проте Коломойський підкреслив, що таке призначення може бути небезпечним з боку медіа, оскільки Богдан є його особистим юристом.

"Яка різниця. Якщо він йде зі своєю командою з метою щось зробити, його взагалі не повинно хвилювати питання медійності. Це може хвилювати того, хто хоче вибратися на другий термін", - підкреслив Коломойський.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Нагадаємо, суд вімовив Нацбанку у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський відзначився гучною заявою.

Також Знай.ua писав про те, що Ігор Коломойський дав оцінку президенству Петра Порошенка та розповів, що за останні 5 років сталося з Україною.