Український олігарх Ігор Коломойський зробив гучну заяву, яка стосується лідерки "Батьківщини" та кандидата у першому турі цьогорічних президентських виборів Юлії Тимошенко.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомляє "Bihus.Info".

У інтерв'ю для видання Коломойський заявив, що Юлія Тимошенко зверталася до нього з проханням про підтримку на президентських виборах.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вона зверталася, але знала, що ми не можемо. Ми відразу сказали, що не можемо", — відзначив Коломойський.

Олігарх також додав, що він не надавав фінансову допомогу Тимошенко через третіх осіб.

"Ось я вирішив би через когось давати свої гроші. Я буду завжди заручником у цих людей", — зізнався бізнесмен.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"У Тимошенко черга стояла, щоб дати їй гроші", — заявив олігарх.

Коломойський також додав, що Тимошенко не телефонувала йому після виборів.

"Напевно, була засмучена результатом", — припустив він.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це стало відомо з відео на YouTube-каналі Bihus.Info.

Так, в інтерв'ю Денису Бігусу Коломойський заявив, що чинна українська влада порушила домовленість, пов'язану з націоналізацією банку в кінці 2016 року.

"Не так було... Якщо був би договір, ми б його виконували. А так ми підписали звернення до прем'єр-міністра, що в сформованій ситуації ми пропонуємо уряду націоналізувати, тому що ми не в змозі більше утримувати. Це окрема історія, вона стосується судового процесу, який йшов протягом двох місяців", - сказав Коломойський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським. Про це повідомляє видання Finbalance.

Також Знай.ua писав про те, що українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька дала відповідь на питання, яке хвилює всіх українців і розповіла про взаємини Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.