Українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала до Києва після окупації півострова, Ліза Богуцька різко висловилась на адресу користувачів мережі, які очорняють не лише кандидата в президенти Володимира Зеленського, а й на його маму, яка напередодні дала інтерв'ю.

Мати шоумена в інтерв'ю "Громадському" вилила свої переживання за сина. Вона вважає, що Володимира Зеленського "поливають брудом" в інтересах його конкурента на виборах, чинного глави держави Петра Порошенка.

"Він просто хотів, щоб в Україні все змінилося: щоб молодь не виїжджала, щоб молодь була на місцях. Воно йому не треба - гроші, він заможна людина, йому нічого не потрібно. Просто він не може дивитися, як люди живуть ", - пояснила Римма Зеленська.

Після цього інтерв'ю з "ворожого" табору на маму Зеленського посипалось багато бруду.

Відома українська активістка і блогер дала рішучий відпір "всій порошенківській мр ** і" та захистила матір, яка переживає за свого сина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Мені дуже захотілося обійняти цю жінку і сказати: "Потерпіть. Ще трохи. Ваш син-Герой, тому що пішов ва-банк проти Системи. Ми йому допоможемо. І всі разом втілимо свою мрію: вичистимо весь мотлох і побудуємо нову, сильну і вільну країну", - написала Богуцька.

Блогер також звернула увагу на будинок, в якому живе мати Зеленського:

"Совкова багатоповерхівка в Кривому Розі. Не Конча, не Заспа ... Не будинок з гектарами накраденої землі. А все життя в тій хаті, де, ймовірно, виріс Володимир".

За словами Богуцької, її розлютили десятки коментарів "порохоботів",які " за гроші готові обпаскудити всіх, хто виступає проти їхнього жадібного й злодійкуватого платника".

"Аморальність всієї порошенківської мерзоти зашкалює. Ні дня після 21 квітня я не хочу бачити його на свободі. Ні дня. За вкрадені у країни гроші. За вкрадені у країни можливості. За вкрадені у країни надії. Ні дня. ", -уклала активістка.

Я посмотрела интервью с мамой Володи Зеленского. Шокировало. Моей мамы нет уже (офигеть!) почти 7 лет. Я до сих пор не...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Dinsdag 9 april 2019

Нагадаємо, представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського зустрілися з командою Національної громадської телерадіокомпанії України для обговорення дебатів, які плануються на 19 квітня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявляють, що не планують "йти шляхом більшовиків", якщо раптом здобудуть перемогу на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що за результатами онлайн-голосування, лідером гонки з величезним відривом від опонента стає Володимир Зеленський з результатом 78%. Чинний глава держави Петро Порошенко, у свою чергу, набрав лише 22% голосів українців.