Основним аргументом противників кандидата в президенти України Володимира Зеленського є те, що нібито у нього немає політичної команди.

У відповідь на ці звинувачення Володимир Зеленський побіця представити свою команду до другого туру виборів. І вже почав це робити.

Команда кандидата в президенти назвала головних радників Зеленського з різних питань - всі вони відомі і з відповідним досвідом.

Так, серед нових експертів Зеленського екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер - транспорт і інфраструктура, і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін - інформаційна і мовна політика, загальнополітичні питання.

Володимир Шульмейстер

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олександр Харебін

У розширеному списку, переданому ЗМІ у вівторок, 9 квітня, є також почесний президент і керівник практики банківського та фінансового права юркомпанії Jurimex Данило Гетманцев - оподаткування, публічні фінанси, банківське право і глава ГО "Всеукраїнська організація "Зелений фонд" Олег Бондаренко - екологія, правові питання.

Крім того, серед нових імен в цьому переліку завідувач кафедри права Київського національного лінгвістичного університету Олександр Мережко - E-government і народовладдя, засновник школи мерів і екс-претендент на пост мера Хмельницького Руслан Рохов - місцевий і регіональний розвиток, юрист Hillmont Partners Вадим Галайчук.

У список радників, як і раніше, включені троє: колишні міністри - фінансів Олександр Данилюк і економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, а також екс-заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка.

Безпосередньо представниками команди "Зе! " Названі спікер Дмитро Разумков, глава передвиборчого штабу Іван Баканов, ідеолог партії "Слуга народу" Руслан Стефанчук, координатор Олександр Корнієнко, координатор Діджитал напрямки Михайло Федоров і Святослав Юраш.

Нагадаємо, люди, яких названо радниками Зеленського, так чи інакше мали конфлікти з нинішніми мешканцями Банкової та Грушевського. І всі вони – далеко не новачки в українській політиці

Як повідомляв портал Знай.ua, ЦВК і "Суспільне" вирішили долю дебатів Зеленського з Порошенком: названо дату і час.

Також Знай.ua писав, Зеленський і Порошенко зустрінуться з Макроном незадовго до виборів