В команді кандидата в президенти, відомого українського коміка Володимира Зеленського заявили, що біля одного з офісів партії плануються провокації. Так, у столичних вищих навчальних закладах досить активно набирають студентів для участі в сумнівній акції і пропонують за це матеріальну винагороду.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Команда Зеленського".

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року
Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

"Ми розуміємо, чому погоджуються на такі провокаційні дії. На жаль, ситуація в країні склалася така, що студентам треба шукати будь-які можливості, щоб додатково заробити гроші на життя. Один із співробітників нашого контакт-центру отримав запрошення на цю акцію в Telegram-каналі, так ми дізналися всі подробиці. Дивіться, як працює ця схема в нашому відео", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто нагадати, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявила, що не планує "йти шляхом більшовиків" у разі здобуття перемоги на виборах.

"Будуть сфери, де буде революційний підхід, будуть сфери, де буде еволюційний підхід. Ніхто не йтиме шляхом більшовиків, шляхом перевороту всього суспільства", – зазначив доктор юридичних наук, представник штабу Зеленського, уродженець Тернополя Руслан Стефанчук в ефірі Радіо Свобода.

За словами юриста, для Володимира Зеленського та його команди, українська мова, культура і територіальна цілісність є найвищою цінністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петро Порошенко дав офіційну згоду щодо участі в дебатах з Володмиром Зеленським перед другим туром виборів президента України.

Нагадаємо, "Молитву вже прочитано, над Порошенком нависла загроза": гаранту порадили знятися з дебатів.

Як повідомляв Знай.uа Зеленському підказали, як знизити комуналку: ощасливить мільйони українців.

Знай.uа писав, Філарет показав "щит" від Путіна: потужне звернення голови ПЦУ розтопило серця мільйонів.