Нещодавно кандидат у президенти України Володимир Зеленський показав на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram свій ідеальний ранок.

Так, знаменитий шоумен поділився з підписниками роликом, на якому він плаває в басейні. Також Зеленський порадив українцям займатися саме таким видом спорту.

"Час бруду, напруження, депресії у людей. Басейн все знімає. Всім раджу", - написав під відео комік.

У той же час користувачі соцмережі бурхливо відреагували на ролик Зеленського. В коментарях одні захоплювалися тим, як кандидат веде здоровий спосіб життя, підкресливши, що саме такий чоловік повинен займати головну посаду держави.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Деякі підписники вказали на те, що багато українців не можуть дозволити собі таку розкіш, як басейн, так як живуть на маленьку зарплату.

"Ось він гідний представник своєї нації. Взірець здоров'я, сили і мужності! Доброго ранку!", "Ось гідний президент! Спортивний! А Порох все зазиває на повторні аналізи", "А на мінімальну зарплату як дозволити собі похід у басейн?", - написали коментатори.

Раніше повідомлялося, що представники штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського зустрілися з командою Національної громадської телерадіокомпанії України для обговорення дебатів, які плануються на 19 квітня.

Нагадаємо, що від імені творців серіалу "Слуга народу 3" і студії "Квартал 95" пояснили ситуацію, яку штучно розгойдують політичні опоненти кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявляють, що не планують "йти шляхом більшовиків", якщо раптом здобудуть перемогу на виборах.

Також портал Знай.uа писав, що за результатами онлайн-голосування, лідером гонки з величезним відривом від опонента стає Володимир Зеленський з результатом 78%. Чинний глава держави Петро Порошенко, у свою чергу, набрав лише 22% голосів українців.