Донбас повинен повернутися в Україну як максимально долучений до Росії регіон.

Цю інформацію повідомив журналіст російської "Нової газети" Павло Канигін посилаючись на джерело, наближене до кураторів невизнаних республік "ДНР" і "ЛНР".

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Журналіст розповів, як Москва займалася активною експанцією невизнаних республік.

"Незважаючи на заяви про те, що Донбас має скоріше реінтегруватися в Україну, Москва всю дорогу займалася активною економічною та культурною експансією невизнаних республік. В закладах освіти "ДНР" і "ЛНР" вводилися російські підручники і стандарти, що залишилися, і не зруйновані підприємства переорієнтувалися на Росію, соціальна сфера стала цілком залежна від рублевих вливань". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

терористи "ДНР"
терористи "ДНР"

Нагадаємо, роздача паспортів жителям «ДНР і ЛНР» загрожує відчутними наслідками.

Виплати пенсій обійдуться окупантам як мінімум в 100 мільярдів руб/рік. Політичні ризики і зростання соціальних витрат переважують плюси від можливого приросту чисельності населення, кажуть фінансисти.

Через три дні після виборів в Україні президент Росії затвердив указ про те, що жителям «ДНР і ЛНР» спрощується видача громадянства. Економісти оцінили, який збиток чекає Росію від видачі паспортів. Відзначається, що в окупованих територіях живе приблизно 3,6 мільйонів людей.

Варто нагадати, що представники Євросоюзу думають, що указ начальника кримських і донецьких терористів про видачу на окупованому Донбасі російських паспортів - це прямий підрив українського суверенітету, порушення Мінських угод і привід для глобальної тривожності.

Про це від імені Німеччини, Франції, Польщі, Бельгії і Великобританії, а також Італії, Нідерландів і Швеції заявив постійний представник Франції при ООН Франсуа Делатр.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", українці заплатять більше за новий паспорт

Також "Знай.uа" писав про те, що Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна