Олігарх Ігор Коломойський дав оцінку президенству Петра Порошенка та розповів, що за останні 5 років сталося з Україною.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомляє видання Finbalance.

Бізнесмен стверджує, що Порошенко і його режим погодилися на експеримент над Україною.

"МВФ і група міжнародних компаній вирішили вкинути Україну в хаос заради робочої сили. Для цієї задачі вони вибрали найбільш відморожених політиків, у яких немає батьківщини, немає народу і немає почуття власної гідності. Порошенко ідеально підходив для цієї ролі "Президента", - вважає Коломойський.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Петро Порошенко

"За 5 років з України виїхало 12 мільйонів українців - працювати за копійки в країнах Європейського Союзу. В Україні немає робітничого класу, немає середнього класу. Є лише купка олігархів, бюджетники і обдертий злиденний народ, який обслуговує інтереси олігархів. Всі, хто виїхав з України, назад вже швидше за все не повернеться. Опустілі землі і міста будуть заселені іншими людьми, - і в цьому полягав експеримент", — вважає Ігор Коломойський.

Бізнесмен підкреслив, що за президентства Порошенка Україна пробила дно - від колись держави залишилася тільки назва.

Окрім того він додав, що вважає недоцільним проведення в Україні будь-яких реприватизацій або націоналізацій після того, як новообраний президент Володимир Зеленський вступить на посаду.

Володимир Зеленський

"Я не збираюся бути ініціатором ніякого переділу. Ні там реприватизації, націоналізації, експропріації і т. д. Я не вважаю, що це треба. Сьогодні треба думати про те, як збільшити ВВП і повертати людей з-за кордону, створювати робочі місця, щоб вони самі поверталися", - резюмував олігарх.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національному банку України Київський апеляційний суд відмовив у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським. Про це повідомляє видання Finbalance.

Також Знай.ua писав про те, що українська активістка і блогер, уродженка Криму, яка переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька дала відповідь на питання, яке хвилює всіх українців і розповіла про взаємини Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.