Чинний міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков затримається на діючій посаді лише до парламентських виборів. Про це стало відомо з інтерв'ю спікера штабу Володимира Зеленського - Дмитра Разумкова, яке він дав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Однак при цьому Дмитро Разумков не виключив, що в разі "вдалого" формування коаліції і "правильного" завершення парламентських виборів, Арсен Аваков залишиться на своєму посту.

Дмитро Разумков

Речник штабу президента підкреслив, що міністр внутрішніх справ отримав владу за квотою Народного Фронту, який на даний час є важливою фракцією. "Тому я думаю, що до парламентських виборів і до створення однієї або іншої коаліції...Аваков буде виконувати свої функції” – резюмував Разумков і додав, що "час покаже".

Раніше ми писали про те, що, на думку Дмитра Разумкова, адміністрацію новообраного президента нашої країни повинна очолити людина без політичного досвіду. За словами спікера штабу, Зеленський переміг на виборах і отримав колосальну підтримку частково з причини своєї позасистемності і відсутності політичного досвіду. Саме тому людина, яка очолить Адміністрацію президента, також повинна не мати досвіду роботи на державній службі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Арсен Аваков

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після того, як популярний шоумен і комік Володимир Зеленський несподівано для багатьох очолив нашу країну, чимало українців задалися питанням про те, яким головнокомандуючим він стане і до чого призведе його політика. З цієї причини ми зібрали для вас вичерпне досьє і біографію новообраного українського гаранта.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у новому зверненні Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента депутати досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

Також "Знай.uа" писав, що команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей в Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України. Більшість українців переконані, що це зробити необхідно, але багато хто вважає, що треба почекати до осені.