Політик з Данії вирішив унікальним способом привернути увагу виборців – для цього він розмістив рекламу на сайті для дорослих Pornhub.

Передає Politico.

Йоахім Б. Олсен з партії "Ліберальний альянс" висловив думку, що рекламуватися на сайті для дорослих – відмінна ідея, і це допоможе йому обратися в парламент Данії на виборах 5 червня.

Данський політик, у минулому спортсмен

За словами Олсена, необхідно привернути увагу всіх потенційних виборців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще


«Ми подумали, що це може бути цікаво - запустити рекламу на Pornhub. Половина інтернету - це порно, і ви повинні бути там, де виборці - в тому числі на порносайтах", - говорить політик.

Слоган політика, розміщений на сайті, звучить так: "Коли ви закінчите мастурбувати - голосуйте за Йокко".

Варто нагадати, що Радник новообраного президента Володимира Зеленського з питань оборони Іван Апаршин розкрив ймовірні плани слуги народу щодо врегулювання ситуації на окупованому Донбасі.

Про це він розповів в інтерв'ю "Громадському".

Апаршин заявив, що "мінський формат" фактично не працює, однак, тим не менш, поки відмовлятися від нього не будуть.

"Позиція залишається незмінною, але це позиція президента не Зеленського. Це позиція, яку я в разі необхідності буду йому пропонувати. Мінський формат сьогодні не працює. Але сказати сьогодні, що ми відмовляємося від нього, буде некоректно по відношенню до наших партнерів. Ви ж чули заяву Курта Волкера? Він заявив позицію, близьку до нашої російські війська повинні піти з території Донбасу. Після цього кордон з РФ повинна бути перекрита ... українською армією або миротворчими силами ООН. А далі вже підготовчий механізм до повернення туди українського права і вибори за українськими законами ", - вважає Апаршин.

Нагадаємо, Зеленський опиниться на лаві підсудних

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гучна заява Гройсмана остаточно розлютило українців

Також "Знай.ua" писав про те, що Янукович раптом прокинувся і побіг плакатися в суд