Новообраному українському президенту Володимиру Зеленському належить виконати відразу кілька важливих завдань. Основне - це виплата державних боргів України та завершення контракту з Росією на транзит газу в Європу.

В першу чергу Зеленський повинен продемонструвати свою незалежність від олігархічних структур.

Про це заявив єврокомісар з питань розширення і політики добросусідства Йоханнес Хан напередодні зустрічі глав МЗС Євросоюзу в Брюсселі.

Він зазначив, що Володимира Зеленського українці обрали як несистемного кандидата, але нинішній політичний клас все ще при владі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Головним завданням нового президента України в 2019-2020 роках стане виплата величезних держборгів. У ці роки країна повинна буде погасити заборгованість, яка перевищує 30% річного бюджету... Це непроста проблема, і необхідно знайти її рішення, люди повинні сфокусуватися на цьому". Йоханнес Хан

Друге завдання новообраного президента України - рішення проблеми з транзиту російського газу по території України.

Нагадаємо, що команда новообраного президента Володимира Зеленського поцікавилася думкою українців щодо необхідності розпуску Верховної Ради.

Відповідне відео оприлюднили в Facebook на офіційній сторінці Зе! Команди.

"Якщо кількість переглядів відеозвернення про необхідність розпуску Верховної Ради набере 1 млн, на це питання зверне увагу новообраний президент України Володимир Зеленський", - йдеться в ролику.

"Статистика свідчить сама за себе. Рівень довіри населення до Верховної Ради становить не більше 4%", - додають на відео.

Верховна Рада
Верховна Рада

Як повідомляв раніше Знай.uа, діючий міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков затримається на посаді тільки до парламентських виборів. Про це стало відомо з інтерв'ю спікера штабу Володимира Зеленського Дмитра Разумкова.

Також Знай.uа писав про те, що вчитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.