Після того, як Володимир Зеленський переміг на президентських виборах в нашій країні, його дружині стали приділяти підвищену увагу. Незважаючи на те, що її постійно бачать в суспільстві новообраного гаранта, відомо про неї не так вже й багато, що ми зараз виправимо:

1. Олена - наймолодша перша леді в історії нашої країни – їй всього 41 рік, хоча на вигляд їй набагато менше.

2. Дівоче прізвище Олени – Кияшко, вона народилася в лютому 1978 року в Кривому Розі.

Подружжя Зеленські

3. Подружжя Зеленські знають одне одного все життя і зустрічаються з першого курсу інституту. Володимир відкрив секрет тривалих відносин: «Ми стільки років пройшли разом, в школі разом вчилися, на першому курсі стали зустрічатися. Вона точно розуміє: якщо я втомився, то дійсно втомився, а якщо мене немає, мене немає. Іноді на благо побути окремо, про щось подумати, скучити. Не скажу, що вона дружина декабриста, а я постійно в засланні. Але все ж рецепт, який мені сильно допомагає, є: жодного вихідного, ні однієї відпустки я жодного разу не провів один. Ми завжди їх проводимо разом».

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

4. Олена чекала пропозиції весілля аж вісім років, при цьому постійно натякаючи про це Володимиру. З тих пір, як вони одружилися, минуло вже 16 років.

Олена Зеленська

5. Олена відповідає за зовнішній вигляд свого чоловіка, у якого на це не вистачає часу: «Зазвичай вона доглядає мені річ, я швидко приїжджаю в магазин, і якщо підходить, то купую. Тому я навіть не знаю, якої марки піджак або светр ношу».

6. За Оленою одночасно доглядав не тільки Володимир, але і ще один молодий хлопець, але перед вибором її поставив саме нинішній чоловік. Вона зазначила, що в ньому її привабили порядність, інтелігентність і дотепність.

7. Олена отримала спеціальність архітектора, однак не пропрацювала за нею жодного дня.

8. Олена є автором багатьох жартів студії «Квартал 95».

9. Дружина Зеленського має міцні нерви, оскільки після стрічки «8 перших побачень» Володимиру приписували роман з його партнеркою, що не стало причиною скандалів.

Подружжя Зеленські

10. Майбутня перша леді не є публічною особистістю – вона уникає інтерв'ю і навіть не має своєї сторіночки в Instagram.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після того, як популярний шоумен і комік Володимир Зеленський несподівано для багатьох очолив нашу країну, чимало українців задалися питанням про те, яким головнокомандуючим він стане і до чого призведе його політика. З цієї причини ми зібрали для вас вичерпне досьє і біографію новообраного українського гаранта.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у новому зверненні Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів в тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже незважаючи на офіційне оголошення результатів виборів президента депутати досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

Також "Знай.uа" писав, що команда новообраного президента Володимира Зеленського опитала людей в Києві, чи підтримують вони розпуск Верховної Ради України. Більшість українців переконані, що це зробити необхідно, але багато хто вважає, що треба почекати до осені.