Поки українці ледь зводять кінці з кінцями та виживають від пенсії до пенсії, міністр соціальної політики Андрій Рева, замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки та піклуватися про добробут українців, відпочиває на широку ногу у дорогих ресторанах.

Андрій Рева
Андрій Рева

Відповідною публікацією під промовистою назвою "Рай для багатіїв створений із пекла для злидарів" поділився юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook.

"Поки українські пенсіонери ледве-ледве зводили кінці з кінцями, рахуючи кожну копійку, деякі "слуги народу" по повній програмі насолоджувалися життям. Наприклад, наш знаменитий міністр-дієтолог Андрій Рева. На цьому фото Андрій Олексійович сидить в дорогому Женевському ресторані. Поїдає лобстерів, запиваючи їх пивом. Розслабляється і відпочиває. Адже кожна людина має право на відпочинок. І тут немає нічого негожого. Але не в даному випадку. Увесь цинізм полягає в тому, що міністр і його весела компанія гуляють за бюджетні, тобто за наші з вами гроші. Це просто не вкладається у голові. Чиновники однієї з найбідніших держав у світі бенкетують в елітному європейському закладі. Фантасмагорія в чистому вигляді. Немає ні слів, ні виразів. Далі так жити вже просто не можна", - пише Шнайдер.

embed]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2340982692843468&set=a.1803144276627315&type=3&theater[/embed]

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, в суд подали одразу два позови щодо міністра соціальної політики України Андрія Реви через його слова, в яких він обізвав українців на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей "мразями".

Андрій Рева
Андрій Рева

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби київського Окружного адміністративного суду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, художниця Алевтина Кахідзе відповіла на висловлювання міністра соцполітики Андрія Реви про мешканців тимчасово окупованих районів Донбасу малюнком. Там зображено її матір, яка померла у черзі на контрольному пункті в'їзду-виїзду.

Також Знай.ua писав про те, що скандально відомий міністр соцполітики України Андрій Рева пояснив, чому назвав жителів ДНР і ЛНР "мерзотниками".