Верховна Рада нарешті проголосувала за остаточну дату інавгурації лідера "Слуги народу" Володимира Зеленського. Її призначили на 20 травня.

Однак, ця дата припадає на понеділок – день, коли на основних українських телеканалах запланована профілактика і свою трансляцію вони розпочнуть о 14:00. Отже, урочисту церемонію присяги новообраного президента транслювати не зможуть.

На це звернула увагу блогер Ліза Богуцька. Вона обурилась тим, що мільйони українців не зможуть побачити інавгурацію президента Зеленського. Про все, що вона думає з цього приводу, Богуцька написала в пості на Facebook.

За її словами, в понеділок в центрі Києва буде "повний колапс", а через профілактику на каналах українці не зможуть побачити присягу нового президента.

Богуцька запропонувала Зеленському звернутися до каналів ТБ з проханням перенести профілактику на вівторок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ну не скотство?
Мало того, що в понеділок в центрі Києва буде повний колапс, але ще і на всіх центральних каналах запланована профілактика і трансляція почнеться о 14 годині. Мільйони українців не зможуть побачити Інавгурацію Президента Зеленського.
Президенту потрібно обов'язково звернутися до каналів ТБ з проханням перенести профілактику на вівторок", - написала блогер.

Ну ни скотство? Мало того, что в понедельник в центре Киева будет полный коллапс, но еще и на всех центральных каналах...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Donderdag 16 mei 2019

Нагадаємо, у Зеленського пояснили, що не так з інавгурацією.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці визначилися, де провести інавгурацію Зеленського.

Також Знай.ua писав, Богуцька відреагувала на махінації влади проти інавгурації Зеленського