Нещодавно Верховна Рада проголосувала за остаточну дату інавгурації лідера "Слуги народу" Володимира Зеленського. Її призначили на 20 травня.

Портал Знай.ua теж не гаяв часу і провів опитування серед українців, де б вони хотіли бачити цю урочисту церемуонію - перед депутатами, чи перед народом.

Результати не змусили себе довго чекати: 88% відповіли, що хочуть, аби Зеленський офіційно отримав булаву перед народом, інші 11% запевняють, що краще це робити перед депутатами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У коментарях користувачіц також висловили найцікавіші версії стосовно вирішально дня і трохи пофантазували на цю тему. І не дивно, адже сам Зеленський обіцяв "фішечки" на інавгурації, щоправда не уточнивши, які саме.

"Перед народом. Депутати, як так розумію, не народ. Нехай приходять, якщо себе такими вважають", " А для чого ті депутати взагалі потрібні? 450 рил", - пишуть у коментарях.

"З роялем. Під пісню Кварталу 95", "І булаву хай передасть йому Порошенко перед народом. Всі на Майдан", "Перед народом України! Парламенту вже ніхто не вірить і крапка!", - додають користувачі.

Нагадаємо, у Зеленського пояснили, що не так з інавгурацією.

Як повідомляв Знай.ua, Коломойський повернувся до України.

Також Знай.ua писав, що Саакашвілі дав поради Зеленському.