Екс-президент Грузії та колишній губернатор Одеської області поділився з новообраним президентом Володимиром Зеленським цінними порадами, які стосуються реформування ключових політичних, соціальних та економічних систем країни.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Відповідне відео під назвою "Реформи за 5 хвилин" він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Парламент поводиться украй цинічно по відношенню до Зеленського. Йому кажуть: "Домовляйся окремо із олігархами", тиснуть з усіх боків. Народ України чекає на швидкі зміни, новому президенту потрібно допомогти. Не можна зараз "розводити людей", як стара влада звикла робити. Не час для "договорняків та розводняків"", - підкреслив Саакашвілі.

Реформы за 5 минут

Я решил записать серию роликов #реформы_за_5_минут с советами для ютуб канала о том, как быстро провести необходимые и неотложные реформы в Украине. Смотрите первый эпизод «Принципы реформ» 16 мая в 17:00 #реформи_за_5_хвилин #reforms_in_5_minutes https://youtu.be/d5GDYm3RWkE

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще
Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Donderdag 16 mei 2019

Саме тому він вирішив поділитися власним досвідом реформування, відзначивши, що почати потрібно із "перезавантаження" Верховної Ради.

"Треба послати до бісу цей парламент, усіх цих старих "елітників", які знову починають "кучкуватися" навколо новообраного президента і намагаються заробити собі "бали". Або ми зараз швидко рухаємося, або все летить у прірву. Україна втратила занадто багато часу", - резюмував політик.

Нагадаємо, Михайлу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

Володимир Зеленський

Про це він розповів 5 травня у своєму Facebook

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Також Знай.ua писав про те, що екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі поділився історією про те, як вперше спік власноруч хачапурі.