Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі поділився історією про те, як вперше спік власноруч хачапурі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню політика в Facebook.

"Вперше в житті випік хачапурі власними руками... в Америці. І до речі, смачно вийшло", - сказав Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дії розгортаються в ресторані "New Georgian House". На знімках до посту видно, як Михайло Саакашвілі в рукавичках за столом змащує маслом майбутній хачапурі, а також стоїть біля печі, де, очевидно, випікається традиційне грузинське блюдо. Судячи з усього, екс-президент Грузії приготував хачапурі по мегрельські.

Варто нагадати, що Михеілу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

“Я вважаю, що адміністративний центр, взагалі, потрібно перенести з центру Києва в чисте поле, в географічний центр країни, наприклад, місто Шпола на Черкащині. Витрати можна покрити продажем адміністративних будівель на аукціоні, а в довгостроковій перспективі країна виграє і фінансово, і політично”, – пише Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі публічно попросив начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна не втручатися у справи України. Про це стало відомо завдяки повідомленню політика в соцмережі Facebook. Зокрема, він відреагував на заклик Путіна до новообраного президента України Володимира Зеленського. Як відомо, російський президент звернувся до Зеленського із закликом повернути Саакашвілі український паспорт і дати можливість приїхати в Україну.

Нагадаємо, "Дембельський акорд Порошенка": царський подарунок Ахметову і збитки людям.

Як повідомляв Знай.uа "Улюблена жінка Саакашвілі" розбилася в ДТП: кадри з місця подій.

Також Знай.uа писав, Кікабідзе зворушливо звернувся до Зеленського: "Моєму другові, Пану Президенту України".