Олігарх Ігор Коломойський повернувся до України перед інавгурацією новообраного президента Володимира Зеленського, однак прибув бізнесмен не сам.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook, пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що Коломойський повернувся чартером з Тель-Авіва в Дніпро о 2:55 ночі.

За даними журналіста, на борту з Коломойським знаходилися бізнесмен Тимур Міндіч і народний депутат фракції “Відродження” Андрій Шипко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

“Коломойський не перебуває у розшуку, на його ім’я стоїть тільки індекс інформування про приліт і відліт при проходженні контролю, тому контроль він пройшов без проблем”, – каже Бутусов.

Варто нагадати, що у неділю, 12 травня, в Україну з Ізраїлю прибув бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського та екс-власник “Приватбанку” Геннадій Боголюбов.

Загалом Ігор Коломойський не був в Україні з червня 2017 року і жив в Женеві (Швейцарія). З вересня 2018 року він перебував в Ізраїлі, в місті Герцлія. В інтерв’ю “Схемам” олігарх розповідав, що перебрався з Швейцарії до іншої країни “за сімейними обставинами” і заявляв, що планує повернутися до України.

Нагадаємо, суд вімовив Нацбанку у знятті арешту з активів компанії, які пов'язані з колишнім власником Ігорем Коломойським.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський відзначився гучною заявою.

Також Знай.ua писав про те, що Ігор Коломойський дав оцінку президенству Петра Порошенка та розповів, що за останні 5 років сталося з Україною.