Відомий український співак і фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив про те, що збирається створити політичну партію під назвою "Голос". Користувачі мережі яскраво й іронічно відреагували на цю заяву музиканта.

Відповідні їдкі коментарі з'явилися в Twitter.

Українці вважають, що Вакарчук є завуальованою фігурою Порошенко і його соратників. Вони відзначили, що він вирішив зробити такий хід під "політичний шумок".

Крім того, деякі зазначили, що у нього дуже слабка команда, а один з її учасників Ярослав Юрчишин, який спеціалізується на боротьбі з корупцією, перед другим туром закликав голосувати за Порошенка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Вдумайтеся, антикорупціонер закликав голосувати за головного корупціонера країни", - відзначають в мережі.

Деякі просто висміяли таке рішення Вакарчука і припустили, що в Раду він може потрапити тільки в якості співака і буде співати їм щоранку гімн.

"Скоро Рада перетвориться на Естраду", "Така жалюгідна спроба копіювати Зеленського, жах просто. Це навіть не сільський клуб. Так все штучно і переиграно", - обурюються коментатори.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.