У четвер, 16 травня, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук представив свою партію "Голос", з якою планує йти на парламентські вибори. Офіційна презентація політичної партії відбулася на оглядовому майданчику біля Музею історії України в Києві. Напередодні Вакарчук розіслав журналістам прес-реліз, в якому розкрив подробиці своєї майбутньої політичної діяльності.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Але, не тільки Вакарчук зібрався йти в політику. Український співак, Народний артист Іво Бобул не відстає від свого колеги по цеху і хоче отримати місце в парламенті.

Іво Бобул
Іво Бобул

Жартівливе повідомлення опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист і блогер Михайло Шнайдер, який вирішив пофантазувати на тему співаків у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Іво все-таки зважився" - лаконічно написав Шнайдер, а на зображенні написаний варіант назви партії Бобула - "Волос". Так Михайло посміявся з політичної партії Вакарчука.

Иво все-таки Решился)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 18 mei 2019

В коментарях українці реагують по-різному:
"Це що? Маразм вже. Співай краще", "Волос в тарілці", "Є ще молодий-старий орел Поплавський", "Хто ж пустив Славу в гру?", "Політична партія "Вила в Попу - Гучний Голос". За аналогією рубрики журналу "Крокодил" - "Вила в бік", "Може ще Зібров піде? Буде партія "Вуса", "Іво молодець".

Особливо талановиті супроводжують публікацію кумедними фотожабами

Нагадаємо, Святослав Вакарчук анонсував свою партію, чим викликав хвилю обурення в українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-депутат ВР і політичний експерт Тарас Чорнорвіл прокоментував інформацію, що з'явилася недавно в ЗМІ інформацію про те, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук знову вирішив спробувати щастя в політиці і хоче взяти участь у виборчих перегонах.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук до останнього думав йти в президенти, чи не йти, тягнув з відповіддю до останнього.