"Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

"Попит на нові політичні сили, але Вакарчук свій час проґавив. Були великі очікування до нього щодо президентських виборів. Я думаю, що він зараз, як шоумен дивиться на іншого шоумена, який домігся величезних успіхів на виборах", — затверджує Лозовий.

За словами Лозового, Вакарчук не єдиний, кого з нових облич ми побачимо в політиці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми, як представники «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі, очікуємо повернення нашого лідера. Його незаконно видворив Петро Порошенко. Вважаємо, що колишнього президента слід за це притягнути до кримінальної відповідальності", — говорить експерт.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Він звертає увагу, що Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації президента.

"Ми очікуємо, що Саакашвілі повернеться відразу після інавгурації. Тиждень-два даємо новому президенту, а потім будемо з ним говорити по-іншому", — укладає Лозовий.

Варто нагадати, що Михайлу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

Про це він розповів 5 травня у своєму Facebook

“Я вважаю, що адміністративний центр, взагалі, потрібно перенести з центру Києва в чисте поле, в географічний центр країни, наприклад, місто Шпола на Черкащині. Витрати можна покрити продажем адміністративних будівель на аукціоні, а в довгостроковій перспективі країна виграє і фінансово, і політично”, – пише Саакашвілі.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Нагадаємо, Саакашвілі став на захист Зеленського, звернувшись до Путіна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ""Улюблена жінка Саакашвілі" розбилась у ДТП

Також "Знай.ua" писав про те, що Саакашвілі сказав Зеленському, як перемогти Путіна