У понеділок, 20 травня, відбулася церемонія інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. На ній стався неприємний конфуз, президентське посвідчення впало на підлогу.

Посвідчення президента України шостому голові держави Володимиру Зеленському вручила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук. Зеленський поклав важливий документ на спеціальну подушечку, яку тримав один із співробітників почесної варти.

Посвідчення зісковзнуло з подушечки, коли військовослужбовець відходив убік і тримав її в руках. Моментально посвідчення підняв один з народних депутатів і поклав назад на місце.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

При цьому, численні шанувальники слуги народу висловили захоплення тим, що Володимир Зеленський прийшов пішки і привітався з людьми.

"Такою не була інавгурація ще жодного президента. Все дуже просто, мінімум пафосу", - кажуть глядачі.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.