Після інавгурації Володимира Зеленського з вулиці Банкової у Києві, де розташована Адміністрація президента, прибрали кордони представників Національної гвардії.

Ворота, які закривали територію під Адміністрацією президента, відкриті, а прохід зробили вільним для людей і без будь-яких перевірок, повідомляють журналісти.

Ноу-хау шостого президента Володимира Зеленського прокоментував юрист Михайло Шнайдер, відзначивши, що при його попередниках Банкова для народу була "таємниця за сімома печатками".

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Кінець епохи брехні та лицемірства. Під Адміністрацією президента прибрали охорону і відкрили ворота. Це вчинок справжнього народного президента", - вважає Шнайдер.

Конец эпохи Лжи и Лицемерия. Под Администрацией Президента убрали охрану и открыли Ворота. Это поступок настоящего Народного Президента.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 20 mei 2019

Нагадаємо, екс-президент України Петро Порошенко увечері 20 травня перебрався з Адміністрації президента до "прозорого офісу" БПП "Солідарність", де провів зустріч із сенатором США Рональдом Джонсоном і американським послом в Євросоюзі Гордоном Сондландом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Петра Порошенка у соцмережі Facebook.

"Переїхав у прозорий офіс. Зустрівся з хорошими друзями України американським сенатором Рональдом Джонсоном і послом США в Євросоюзі Гордоном Сондландом", - повідомив тепер уже колишній президент України Петро Порошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники парламентських політсил і Володимир Зеленський дійшли згоди щодо дати інавгурації.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.