20 травня відбудеться інавгурація обраного народом Президента України Володимира Зеленського. Не так давно повідомлялося, що Володимир вирішив відмовитися від традиційного банкету і вважав за краще відразу приступити до виконання своїх основних обов'язків після офіційної частини.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Політолог і журналіст Юрій Романенко зазначив найважливіше для Володимира Зеленського на такому важливому посту. Свої думки він опублікував на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Романенко впевнений, що Володимир зобов'язаний пам'ятати, завдяки кому він прийшов до влади і це народ.

"Завтра чиновник, якого вибрав народ вступає на свою посаду. Це не монарх, а проста людина, якій прості люди делегували серйозні повноваження. Якщо проста людина буде пам'ятати завдяки кому вона отримала серйозні повноваження, то прості люди відчують покращення свого життя настільки, що збережуть до неї людське ставлення і підтримку. Якщо ж ця проста людина повірить у свою винятковість, геніальність, унікальність і непогрішність, то через якийсь час його президентська історія закінчиться також просто, як і з Порошенком." - поділився політолог.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Простые критерии Завтра чиновник, которого выбрал народ вступает на свою должность. Это не монарх, а простой человек,...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zondag 19 mei 2019

В коментарях українці поділилися своєю думкою на такі переконання:
"Всі порядні люди однакові. Всі непорядні теж", "Чудово сказано, дуже просто", "Безумовно", " Це не проста людина", "Президент все-таки не просто чиновник, це лідер. Політик не може бути «просто чиновником»", "Юра - як завжди.. точку!"

Нагадаємо, що новообраний президент України Володимир Зеленський, інавгурація якого повинна пройти 20 травня, щиро вірить у звільнення Кримського півострова від російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський зустрівся з послом Китаю: про що домовилися сторони.

Також портал "Знай.uа" писав, у мережі відреагували на різке звернення Зеленського до Ради: "Віра у вас лише міцніє".