Звернення новообраного президента України Володимира Зеленського до депутатів Верховної Ради викликало справжній фурор в соцмережах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте, як завжди користувачі мережі відразу ж розділились на два табори. Одні стали підтримувати новообраного главу держави, інші ж розкритикували мовні звороти Зеленського.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Варто нагадати, що новообраний президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні різко розкритикував народних депутатів. Зокрема, у новому звернення Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів у тому, що вони не виконують своїх прямих обов'язків. Адже попри офіційне оголошення результатів виборів президента нардепи досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

За словами Зеленського чинна Верховна Рада всіма силами намагається перешкодити президенту виконувати свої права та обовязки, у тому числі розпустити парламент.

Нагадаємо, радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами. Зокрема, за словами Богдана Зеленський визначиться з остаточним списком кандидатів лише коли матиме доступ до секретних баз данних Служби безпеки України, МВС і НАЗК.

Як повідомляв "Знай.ua", радник Володимира Зеленського з безпеки і оборони Іван Апаршин розповів, що команда слуги народу не змінить курс країни щодо вступу в Північноатлантичний альянс. Також він запевнив, що Україна все ще воює з Росією. Крім того йому задали питання, чи погодився б він стати новим міністром оборони. Радник відповів, що "ні Володимир Зеленський, ані ніхто з його команди не пропонував мені ніяких посад".

Також "Знай.ua" писав, що відома українська активістка та блогер Ліза Богуцька відреагувала на різке звернення новообраного президента Володимира Зеленського до влади. Зокрема, блогерка відзначила, що Володимир Зеленський зробив цілком правильне звернення до нинішньої влади, адже нардепи і президент, за думкою експертів, свідомо затягують інавгурацію Зеленського.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко