Екс-голова Служби безпеки України та колишній кандидат в президента Ігор Смешко заявив, що не проти попрацювати в команді новообраного президента Володимира Зеленського і назвав умови, за яких прийме пропозицію.

Про це він сказав в інтерв’ю "Радіо НВ".

"Якщо буде пропозиція від президента і буде кореспондуватися з моїм розумінням, що я можу зробити за захист держави – я цю посаду прийму", – заявив Смешко. – "Часи не вибирають, в них живуть і вмирають. Якщо обраний президент буде потребувати моїх знать і досвіду під час війни, я прийму цю посаду".

За словами колишнього очільника СБУ, він особисто не знайомий із Зеленським і ще не отримував жодних кадрових пропозицій. При цьому, за його словами, готовий дати згоду працювати на посадах, які пов’язані з його досвідом «як кадрового офіцера".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Він також назвав дві умови, за яких буде готовий розглянути кадрові пропозиції Зеленського: це "розуміння яка команда і чи можна там щось зробити", а також можливість участі в парламентських виборах його власної політичної сили.

Смешко має намір йти на вибори із партією "Сила і честь", створивши "першу консервативно-демократичну партію України".

Нагадаємо, відома українська журналістка Яніна Соколова розкритикувала Дмитра Гордона за нечесну агітацію на користь кандидата в президенти Ігоря Смешка.

Соколова опублікувала жорстке відеозвернення до Гордона, в якому відкрито заявила все, що думає з цього приводу.

Скандал виник після інтерв'ю, яке кандидат в президенти Геннадій Балашов дав журналістці Соколовій. Балашов відкрито звинуватив Гордона в тому, що він на гроші "кума Путіна" Віктора Медведчука рекламує Смешка на телеканалах того ж Медведчука.

За словами Балашова, і Дмитро Гордон, і Ігор Смешко, за якого вже більше, ніж пів року так "натхненно" агітує Гордон – замовні елементи, які працюють на проросійські сили.

Нагадаємо, Володимир Зеленський може ініціювати скасування процесу декомунізації українських міст. Про це стало відомо завдяки заяві радника Дмитра Разумкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також Знай.ua писав, радники Володимира Зеленського зустрілися з послами Євросоюзу.