Відома українська журналістка Яніна Соколова затролила скандально відому російську пропагандистку Ольгу Скабеєву.

ВІдповідний ролик з'явився у мережі.

Зокрема, Соколова публічно викликала на дебати опальну російську телеведучу, давши їй на роздуми 24 години.

"Раз ти вже привселюдно заявила про свою любов до дебатів, я пропоную нам, дівчаткам, зібратися і влаштувати справжні дебати Соколова-Скабеева. Як тобі ідейка? Тому давай організуємо дебати онлайн або влаштуємо телеміст. Даю тобі подумати 24 години. Сподіваюся, ти ні с**куха", - з сарказмом звернулася журналістка до путінської пропагандистки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що головну пропагандистку президента РФ Володимира Путіна підняли на сміх через прагнення "підзаробити" на виборах в Україні. Підтверджуючу світлину Ольга Скабеева оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі.

Ольга Скабеєва
Ольга Скабеєва

"Шановні кандидати в президенти України, Петро Олексійович і Володимир Олександрович, - безпрецендентно заявляю, що я, Ольга Скабеева, готова провести ваш передвиборчий спаринг. Об'єктивність і неупередженість я гарантую. Обіцяю до 19 квітня пройти експрес-курс з вивчення української мови. До зустрічі в "Олімпійському". Стадіон, так стадіон! Думай…ті! "Хто, якщо не я", - зазначила вона.

Нагадаємо, українці бурхливо обговорюють пристрасті, які кипіли напередодні у прямому ефірі телепрограми "Право на владу", пов'язані із дебатами між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Варто нагадати, що у прямому ефірі шоу спалахнула суперечка через скандальні висловлювання журналістки 5 каналу Яніни Соколової в адресу кандидата у президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", після згоди Петра Порошенка на заклик Володимира Зеленського дебатувати на стадіоні - почалося обговорення потенційних ведучих цього заходу. Свої послуги вже запропонували Сергій Притула та Яніна Соколова.

Також "Знай.ua" писав, що телеведуча "5 Каналу" Яніна Соколова розповіла, що думає про результати першого туру президентських виборів в Україні.

Зеленського зупинить тільки смерть, у Порошенка немає шансів - Пальчевський