Відома українська журналістка та акторка Яніна Соколова продовжує дивувати. Так, в мережі з'явився новий номер програми "Вечір з Яніною Соколовою".

В ефірі програми прозвучало багато сатиричних думок і одна з них особливо припала українським глядачам до душі. А саме, момент з російським президентом Володимиром Путіним і конем "Іваном". Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube.

Яна Соколова

Ведуча заявила про те, що "Путін опанував першим руським у 16 років". Далі йде конкретне й влучне глузування над усім показушним "дійством". Пропонуємо нашим читачам ознайомитися з новим випуском шоу. Увага, відео містить нецензурну лексику, 18+!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що на офіційному Youtube-каналі української журналістки Яніни Соколової з'явилося відео, де вона жорстко обложила кремлівських пропагандистів. Соколова продемонструвала нарізку з програми російського пропагандиста Анатолія Кузічева, який сказав, що українок "змушують знімати трусики в ЄС".

Яна Соколова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська блогерша і журналістка Яніна Соколова зявила про серйозний удар з боку росіян. За її словами, канал на YouTube "Вечір з Яніною Соколовою", на якому журналістка часто висміює російські фейки і гостро "тролить" політиків, позбавили монетизації. Про це ведуча розповіла на своїй сторінці в Twitter. Як виявилося, росіяни не змогли забанити канал Соколової, але змогли позбавити його монетизації. Завдяки масових скарг на порушення правил відеохостингу проект "Вечір з Яніною Соколовою" залишився без фінансування.

Нагадаємо, Соколова в пух і прах рознесла скандального українофоба: "Лінійки для черепів надішлете?".

Як повідомляв Знай.uа Комаровський став на захист російської мови: не хочу, щоб мені диктували.

Знай.uа писав, українська телеведуча рознесла путінський міф на дрібні шматочки: "Розчленували вагітного хлопчика!".