Приїзд прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе в Москву дошкульно потролила популярна українська журналістка Яніна Соколова.

У свій вечірній програмі українська журналістка особливу увагу звернула на екскурсію, яку для японського високопоставленого чиновника провели росіяни в Кремлі.

Саме з фрази японського чиновника, яку він виголосив, під час перегляду пам'яток, сміялася Соколова.

"А ось це здорово, трикутної форми!" – захопився він. Правда, що саме хвалив Абе, невідомо.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Що він там такого побачив: смарагдову балалайку, знак "Залізничний переїзд", колесо від "Москвича", лобок Матвієнко (спікер Совфреда Росії – Ред.)", – посміялася Соколова.

Нагадаємо, озвучений у світових медіа варіант "Курили в обмін на Крим" не має реальних шансів на втілення.

За словами політолога, Японія не зможе умовити міжнародне співтовариство визнати анексію Криму, оскільки у світі на це не підуть на жодних умовах. Росія допустила стратегічний прорахунок, коли сподівалася на легалізацію анексії з часом.

А ось варіант, що Росія отримає гроші від Японії і таким чином зможе компенсувати збитки від західних санкцій, Галкін вважає цілком реальним.

Крім того, президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Москва буде дотримуватися договору 1956 року.

Він також підкреслив, що Росія і Японія продовжать переговори про підписання мирного договору. Про це на прес-конференції за підсумками двосторонньої зустрічі в Москві заявили президент Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, передає Радіо Свобода.

Як повідомляв раніше Знай.ua, для того, щоб підписати мирний договір між Японією і Росією"дуже сильно заважає" факт підтримки японською владою режиму санкцій відносно Москви.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Путін хоче, щоб Японія допомогла йому послабити західні санкції.