Українська журналістка Яніна Соколова, яка відома своєю яскравою і видатною манерою тролити одіозних політиків і пропагандистів, випустила нову серію своєї передачі "Вечір з Яніною Соколовою". Вона жорстко і в своєму стилі "проїхалася" по путінській пропагандистці Ользі Скабєєвій. Приводом став скандальний ролик, на якому Скабєєва корчить з себе кандидата в президенти України. Соколова не залишилася осторонь. Вона продемонструвала фрагмент дивного кліпу Скабєєвої рознесла його в пух і прах.

"Я теж хочу балотуватися, але не в якісь там президенти. Я беру вище — хочу стати Ольгою Скабєєвою. Обіцяю, що буду запрошувати у студію тільки тупих українців, зупиню вуса Пєскова на без п'ятнадцяти дванадцять, відправлю Багдасарова в Карбіндинську ущелину, випущу з піджака Соловйова мільйон "Джмелів" в мільйон Гіві, перефарбуюю Кремль в зелений металік, зигану Зюганову, побудую греблю Симоньян. Хто якщо не я?", — показала Соколова пародію на абсолютно дурну мова ярої пропагандистки путінського режиму.

Нагадаємо, "осідлав першого росіянина у 16 років": Соколова показала, як Путін відгуляв 8 березня.

Відома українська журналістка і актриса Яніна Соколова продовжує дивувати. Так, в мережі з'явився новий номер програми "Вечір з Яніною Соколовою".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В ефірі програми прозвучало багато сатиричних думок і одне з них особливо довелося українським глядачам до душі. А саме, момент з російським президентом Володимиром Путіним і конем "Іваном". Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube.

Нагадаємо, Соколова в пух і прах рознесла скандального українофоба: "Лінійки для черепів надішлете?".

Як повідомляв Знай.uа, Комаровський став на захист російської мови: не хочу, щоб мені диктували.

Знай.uа писав, українська телеведуча рознесла путінський міф на дрібні шматочки: "Розчленували вагітного хлопчика!".