Після згоди Петра Порошенка на заклик Володимира Зеленського дебатувати на стадіоні - почалося обговорення потенційних ведучих цього заходу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, свої кандидатури на роль ведучого вже встигли запропонувати гуморист та телеведучий Сергій Притула та Яніна Соколова.

Очільник "Варіятів" зазначив, що у вільний від гастролей день може провести дебати цілком безкоштовно.

Штабам обох кандидатів повідомляю, що ось у ці дні я на гастролях. 4.04 - Запоріжжя 6.04 - Дніпро 7.04 - Жовті Води 8.04...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще
Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 4 april 2019

"В будь-який інший день можу попрацювати модератором на дебатах. На безоплатній основі. Мій номер є у обох. Де НСК "Олімпійський" я знаю. Свистіть, якщо що. UPD. Будьте готові, що запитаю чий Крим!", - зазначив Притула.

У свою чергу телеведуча Яніна Соколова теж погодилася провести дебати. Лише виставила умову, щоб усе відбувалось чесно і рівноцінно, зі збереженням умов обох кандидатів.

Варто нагадати, що відомий політолог Юрій Романенко жорстко пройшовся по основних міфах, які масово тиражує виборчий штаб Петра Порошенка.

За словами Романенка штаб чинного президента розпочав розганяти у мережі нову ідею, яка повністю базується на страхові. Нібито є певна кількість бізнесменів в Україні, які вірять та сподіваються на перемогу Порошенка у другому турі виборів, проте якщо виграє Зеленський вони нібито всі разом перенесуть свої бізнеси закордон.

Нагадаємо, перед першим туром виборів, Знай.ua звернувся за прогнозом і порадою до відомої української віщунки Лані Яр. Вона порадила голосувати серцем і не піддаватися на різні авантюри, в результаті фальсифікацій було не так багато, як очікувалося, а кандидат, який посів перше місце, багатьох здивував.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський". Так він заявив, що "арбітром", незалежним суддею дебатів повинна бути кандидатка, посіла третє місце в першому турі президентських виборів Юлія Тимошенко.

Також "Знай.ua" писав, що міжнародне рейтингове агентство Moody`s висловило прогноз щодо перших кроків та подальшого вектору політики Володимира Зеленського, якщо він стане президентом України.

Порошенко зрадив армію - Arty Green. Чому військові голосують за Зеленського