У четвер, 4 квітня, в штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що очікують виконання чинним главою держави Петром Порошенком низки умов для проведення дебатів, після чого будуть узгоджені їх дата і час. Про це повідомив керівник штабу Іван Баканов, передає Уніан.

Так, Баканов сказав, що зараз рано конкретно говорити про дебати, оскільки "не виконані всі вимоги, які були озвучені в цьому ролику".

Іван Баканов

"Не на всі питання дані відповіді з цього приводу. Ми ще чекаємо, може нам ще дадуть додаткові відповіді. У ролику було ще кілька питань... там було про визнання кандидата кандидатом, про надання відповіді щодо медичної експертизи", - пояснив керівник ЗеКоманди.

Також він додав, що дату і час ще будуть узгоджувати з "урахуванням предметності відповіді, яку буде надано".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як наголошується, відповідаючи на запитання, чи велися переговори про проведення цих передвиборних дебатів саме на НСК "Олімпійський", Баканов сказав, що "якщо таке місце запропоновано, то, очевидно, воно запропоновано не випадково".

Раніше ми писали про те, що Петро Порошенко відповів опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозицію щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Чинний президент України заявив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що кандидат у президенти Володимир Зеленський після згоди опонента Петра Порошенка взяти участь у дебатах, які повинні відбутися на НСК "Олімпійський", очікує виконання всіх умов, що озвучені раніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь і наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, відбудуться дебати.

Також портал Знай.uа писав, хто проведе дебати між Порошенком і Зеленським: повний список бажаючих.