Місце проведення дебатів, яке кандидат в президенти Володимир Зеленський запропонував своєму опоненту чинному гаранту Петру Порошенку - стадіон "Олімпійський" у Києві, охопило полум'я.
У мереж користувіачі поширюють інформацію, що в столиці почалася пожежа на території НСК "Олімпійський". Кияни публікують фото, на яких зображено стадіон весь у диму.

Нагадаємо, на НСК "Олімпійському" можуть відбутися дебати перед другим туром президентських виборів. Саме на цей майданчик Володимир Зеленський запросив Петра Порошенка.
Коротка передісторія.

Після того, як були оголошені дані екзит-полу першого туру виборів, президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати, але перед цим образив головного конкурента. Чинний президент назвав кандидата Зеленського "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського.

На цей випад Зеленський моментально відповів, запитавши Порошенка, хто чия маріонетка. "Ви маріонетка Свинарчука чи Свинарчук Ваша маріонетка?", - задав Порошенку запитання "смішний кандидат".

Після цієї перепалки почались розмови про те, що Зеленський побоїться приходити на дебати, оскільки невпевнено себе відчуває у прямих ефірах та й взагалі не знає, що казати з огляду на свою неосвіченість.

У команді чинного президента вже передчували перемогу на цих дебатах. Адже, за їхніми міркуваннями, у будь-якому випадку Порошенко виграє - прийде Зеленський чи ні.

Однак, Володимир Зеленський неочікувано для всіх заявив, що готовий до дебатів. Але висунув чинному президенту України та своєму опоненту умови, за яких вони мають відбутися.
Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні "Олімпійський" у присутності усіх охочих журналістів і каналів.
При цьому на роздуми Зеленський дав діючому гаранту 24 години на роздуми.
У команді Порошенка спочатку відповіли на заяву Зеленського відмовою, пославшись на те, що за законом дебати повинні проходити на телеканалі.
Але пізніше Петро Порошенко сам відповів Володимиру Зеленському на пропозицію провести дебати на НСК "Олімпійський".
Глава держави зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".
"Стадіон, так стадіон, я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу!", - заявив Порошенко.

Стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу.

"Стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу" - Петро Порошенко

Geplaatst door Порошенко2019 op Woensdag 3 april 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще