Експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів - чинного президента Петра Порошенка та кандидата на пост глави держави Володимира Зеленського.

Відповідну публікацію він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook під назвою "дебанутий".

"Дебатнутий)... Інтриги більше немає. Петро Олексійович, як завжди, грубо помилився. Він реально вважає, що знайшов супер/фішку - "а давай-ка я переболтаю, передемагожу, перевру цього юного вискочку. Ну хто він такий? Два слова зв'язати не зможе". Все як завжди. Примітивно, нерозумно, рівно на півкроку і зовсім не розуміючи, хто такий опонент, що відбувається в країні і які ризики можуть виявитися зграєю black swan-ів)... Хлопці президента щиро досі вважають, що всі навколо тупі і боягузливі. І легко впадають в паніку від їх "крутих" медійних спецоперацій. А тому тут же на суспільство спустили зграю агресивних ораторів і навіть оліго-аватарку собі придумали "я вимагаю дебатів". І ось він казус. Зеленський - блискуче так, навідліг, у хвилинному феєричному ролику все це помножив на сяючий нуль. Далі можна не грати взагалі. Тому що все передбачувано. На будь-якій pr-хід середньовічних креаторів буде ефективний інноваційний відповідь. Країна чітко розділена на білих і чорних. Чорні - це не більше 8-9% підтримки президента. Не більше. Те, що до 15% - це вже скупочные технології. Так, згоден, ці 8-9% дуже крикливі й агресивні. І створюють якусь масову істерію. Інші (90%) в тій чи іншій формі вже вирішили сказати категоричне ні ПА. І що в такому випадку повинні вирішити дебати? Переконати оскаженілу зграю чорних. Швидше за все, дебати потрібні були тільки цим 8% в якості місця рясного вірнопідданого слиновиділення. Або в якості місця виливу своєї ненависті. Питання - нам це навіщо?) Навіщо годувати агресивних тролів?) Адже правильна тактика - ігнор. І бан. А в кінці до особливо запопадливим - заходи принудильного лікування через судове рішення)... І ще дещо/що. У групи підтримки ПА дійсно багато вербальної агресії. У них кожен рот працює криком за чотирьох. Але все-таки якось безглуздо виглядає їх істерична посилання на те, що суспільство хоче дебатів). Суспільство теж таке тупе і воно п'ять років не бачило, що відбувається навколо. І вони, звичайно, не сумніваються, що "правильні" дебати повинні бути тільки на умовах та у форматі, вигідному ПА", - пише Подоляк.

дебатнутый)... Интриги больше нет. Вообще. Петр Алексеевич, как всегда, крупно ошибся. Он реально посчитал, что нашёл...

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Михаил Подоляк op Woensdag 3 april 2019

Нагадаємо, Володимир Зеленський впевнено переміг у першому турі виборів президента України 2019 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Петро Порошенко відповів лідеру президентської гонки Володимиру Зеленському на пропозицію провести дебати на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців.