Відомий політолог Юрій Романенко розвінчав міф, який усіма силами намагалася створити навколо себе команда чинного глави держави Петра Порошенка усі ці 5 років - про глибокий професіоналізм та "незамінність" власників головних портфелів при "легітимному".

Петро Порошенко

Про це Романенко написав на своїй сторінці у Facebook.

Один з ключових козирів команди Порошенка професіонали і професійний підхід до управління. Цим вони просто з розмаху б'ють Зе. І найголовніше, що ми пам'ятаємо цих професіоналів: Глава ГПУ без профільної освіти, Прем'єр з купленим дипломом, Глава "Антонова" колишній автодилер, що до свого призначення очолював автосалон в Хмельницькому. А його наступник очолював тракторний завод. Марушевська як голова Одеської митниці. Ми настільки глибоко поважаємо цей "професійний" кадровий відбір, що не розуміємо, чому у команди Порошенка такий страх перед командою креативних профі. Якщо вона покаже такі ж професійні підходи, то команді Порошенко просто нема чого боятися. А це ще один мотив не чинити опір. Подумайте, це ж логічно!", - написав Юрій Романенко.

Один из ключевых козырей команды Порошенко профессионалы и профессиональный подход к управлению. Этим они просто...

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Donderdag 4 april 2019

Українці взялися коментувати допис політолога, нагадавши іще деяких "персонажів" команди "легітимного".

Нагадаємо, чинний президент України Петро Порошенко відповів головному опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозиції щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Як повідомляв раніше Знай.ua, після несподіваних результатів першого туру президентських виборів в нашій країні всі з нетерпінням очікують дебатів між двома кандидатами, які вийшли у другий тур: Володимиром Зеленським і Петром Порошенком.

Також Знай.ua писав про те, що у зв'язку з бумом популярності кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського, який із більшістю голосів пройшов у другий тур, люди зацікавилися різними важливими фактами з його життя.