Після несподіваних результатів першого туру президентських виборів в нашій країні всі з нетерпінням очікують дебатів між двома кандидатами, які вийшли у другий тур: Володимиром Зеленським і Петром Порошенком. Однак на ділі все виявилося трохи складніше, оскільки у кандидатів виникли складнощі з місцем їх проведення, які, через деякий час, все ж завершилися.

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія з цього приводу написав на своїй сторінці в соціальній мережі: "Чи може Суспільне провести дебати? - навіть питання такого не стоїть: звісно, може. Згода обох кандидатів є, тепер залишається ЦВК, яка все це мусить погодити і згідно із законом - оплатити з державного бюджету. То ж починаємо перемовини з усіма сторонами."

Чи може Суспільне провести дебати? - навіть питання такого не стоїть: звісно, може. Згода обох кандидатів є, тепер...

Geplaatst door Zurab Alasania op Donderdag 4 april 2019

Варто нагадати, що нещодавно мережа буквально вибухнула після відмови Порошенко від дебатів, хоча починалося все зовсім навпаки. Чинний президент викликав Володимира Зеленського на дебати, однак перед цим образив головного конкурента. Порошенко назвав опонента "маріонеткою" олігарха Ігоря Коломойського. На цей випад Зеленський моментально відповів, запитавши Порошенко, чия він маріонетка: "Ви маріонетка Свинарчука або Свинарчук Ваша маріонетка?".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Володимир Зеленський

Порошенко відчував свою перемогу, оскільки Зеленський не має особливого досвіду подібних виступів, відчуває себе дещо невпевнено, і навіть з'явилися думки про те, що він може відмовитися, але сталося несподіване – Зеленський мало того, що погодився, так ще і запропонував провести дебати на стадіоні "Олімпійський", щоб їх могли відвідати усі бажаючі. У відповідь в команді Порошенко заявили, що той європеєць, тому на стадіоні зустріч проводити не буде, проте через деякий час все ж прийняв пропозицію свого опонента.

Петро Порошенко

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів двох кандидатів, які вийшли в другий тур виборів, ми вирішили показати вам, як виглядають їхні сім'ї, що відомо далеко не всім.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів - чинного президента Петра Порошенка і кандидата Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що в штабі Зеленського закликали всіх українців перевірити себе у виборчих списках, а також розповіли, як це правильно зробити.