Стало відомо про те, що відомі українські журналісти Павло Казарін і Мирослава Барчук модеруватимуть дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія під час засідання круглого столу на тему "Дебати кандидатів у Президенти: чи потрібні виборцям і про що?".

голова НСТУ Зураб Аласанія

"Ми припускаємо всі варіанти. Ми навіть прораховуємо те, що було запропоновано штабами, включаючи НСК "Олімпійський ", ми прораховуємо кошторис. Передбачається, що ведучим буде той же модератор, що вів і "Зворотний відлік", мається на увазі Павло Казарін, а ті дебати, які повинні бути у п'ятницю, повинна вести Мирослава Барчук", - зазначив Аласанія.

Як відомо, кандидат у президенти Володимир Зеленський у середу, 3 квітня, заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком повинні відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" повідомило, що не отримувало жодних офіційних заявок або проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.

Раніше ми писали про те, що Петро Порошенко відповів опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозицію щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Чинний президент України заявив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, однак він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, що кандидат у президенти Володимир Зеленський після згоди опонента Петра Порошенка взяти участь у дебатах, які повинні відбутися на НСК "Олімпійський", очікує виконання всіх умов, що озвучені раніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь і наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, відбудуться дебати.

Також портал Знай.uа писав, хто проведе дебати між Порошенком і Зеленським: повний список бажаючих.