Для проведення дебатів Петро Порошенко готовий оплатити половину вартості оренди НСК Олімпійський, другу частину в такому випадку повинен оплатити Володимир Зеленський.

Про це на брифінгу заявив спікер передвиборного штабу Порошенко Олег Медведєв, передає ХВИЛЯ.

Зокрема, спікер штабу Порошенко коментуючи інформацію про ймовірність проведення дебатів на НСК Олімпійському розповів, що Порошенко готовий оплатити оренду стадіону.

Крім того Медведєв розповів, що виборчий фонд чинного гаранта цілком прозорий, і сама оренда спортивного комплексу буде профінансована саме з цього фонду.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також він додав, що законодавство України чітко передбачають порядок агітації. Тому подібні заходи, за його словами, повинні фінансуватися з виборчого фонду кандидатів.

"І Порошенко, безумовно, готовий взяти на себе половину таких витрат на оренду стадіону і пояснити походження цих грошей. Точно так само ми розраховуємо, що другу половину сплатить Володимир Зеленський і пояснить, звідки ці гроші надійшли в його виборчий фонд", - зазначив Медведєв.

Варто нагадати, що навколо майбутніх дебатів кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які пройшли у другий тур, розпалюються неабиякі пристрасті.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Головна інтрига - хто стане ведучим цього дійства, від якого, як стверджує екс-глава партії "УКРОП" Геннадій Корбань, "шляху назад немає". Що цікаво, під цю лавочку вискочив і знаменитий "прищик" Путіна, пропагандистка Ольга Скабєєва, яка теж хоче долучитися до дебатів.

Нагадаємо, український політик, нещодавній кандидат у президенти України Анатолій Гриценко заявив, що більше не має бажання балотуватися в президенти.

Як повідомляв "Знай.ua", скандал навколо дебатів чинного глави держави Петра Порошенка та його опонента у другому турі Володимира Зеленського набирає небачених обертів.

Також "Знай.ua" писав, що у соціальних мережах відразу кілька членів команди глави української держави Петра Порошенка опублікували "докази" співпраці кандидата в президенти Володимира Зеленського з Росією.

Зеленський переможе Порошенко з дебатами і без. Бачо Корчілава