У соціальних мережах відразу кілька членів команди глави української держави Петра Порошенка опублікували "докази" співпраці кандидата в президенти Володимира Зеленського з Росією.

Так, віце-спікер українського парламенту Ірина Геращенко і два депутати Марія Іонова та Володимир Ар'єв опублікували пости, в яких стверджували, що корпоративні права на відеоролик Зеленського про дебати на НСК "Олімпійський" належать російській компанії.

"Ще президентом не став, а вже передав корпоративні права на себе Росії. Kedoo_Entertainment_Russia – фірмочка, яка має корпоративні права на ролик на НАШОМУ стадіоні. Що далі? Російські танки в Києві на запрошення любителя Раші? А чого, хароший ролик можна буде зняти", - написала Геращенко.

Вона також опублікувала скріншот, який нібито повинен був свідчити про правдивість її слів.

Популярні новини зараз
Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років 211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз" В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн У ТЦК запропонували альтернативу тим, хто не хоче потрапити на "нуль"
Показати ще

Зрештою, своє повідомлення про російську фірму, якій нібито продався Зеленський Ірина Геращенко видалила через деякий час.

До фейків і аферистів ставлюся негативно. Тому фейки видаляю і визнаю, якщо був фейк . Буду рада, якщо цього...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Donderdag 4 april 2019

"До фейків та аферистів ставлюся негативно. Тому фейки видаляю і визнаю, якщо був фейк. PS. Це про дорогий і пафосний ролик Зе про стадіон. Його знімали місцеві продакшн, як з'ясувалося, а РФ – компашки просто відразу радісно його залили собі і позначили свого фаворита на українських виборах", - написала Геращенко, але не назвала вартості ролика.

Вона додала, що юрист Ольга Деркач, яка є професіоналом в авторському праві, пояснила, що "це фіктивний правовласник, робот, який автоматично забиває авторські права на контент, який було використано в новинах РФ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія з цього приводу написав на своїй сторінці в соціальній мережі: "Чи може Громадське провести дебати? - навіть питання такого не виникає: звичайно, може. Згода обох кандидатів є, тепер залишається ЦВК, яка все це повинна узгодити і за законом - оплатити з державного бюджету.

Нагадаємо, бюлетені по кишенях і "мертві душі" на дому.

Як повідомляв Знай.uа до мерії стягують загони поліцейських: у Кличка запахло смаженим.

Знай.uа писав, порівняв Україну з порноакторкою: у Зеленського пояснили скандальний жарт.