Навколо майбутніх дебатів кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які пройшли у другий тур, розпалюються неабиякі пристрасті. Головна інтрига - хто стане ведучим цього дійства, від якого, як стверджує екс-глава партії "УКРОП" Геннадій Корбань, "шляху назад немає". Що цікаво, під цю лавочку вискочив і знаменитий "прищик" Путіна, пропагандистка Ольга Скабєєва, яка теж хоче долучитися до дебатів українських кандидатів з-за поребрика. Про готовність провести дебати пропагандистка написала у себе в Twitter.

А Геннадій Корбань у себе в Facebook заявив, що можна сміливо нести боброву шапку і тягнути з неї голоси в якості жеребу.

Аты-баты шли дебаты. Дебаты стали главной интригой избирательной кампании. Стороны обменялись согласием. Теперь ни...

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door Gennady Korban op Donderdag 4 april 2019

Пропозиція змагатися на стадіоні поламало звичний формат подібних батлов. Це буде не просто рамкова дискусія на Суспильном ТБ, а мега-концерт року, за яким спостерігатиме вся Україна і весь світ. Очевидно, що і ведучий повинен бути неформатних", – вважає Корбан.

"І тому перша інтрига – хто буде модератором шоу? Ведучий, який влаштує обидві сторони і який зможе харизмою витягнути цей формат до рівня. Інша ж інтрига – хто з журналістів стануть секундантами цій дуелі? Які питання і від кого будуть задані? Можливо, цю функцію має взяти на себе Спілка журналістів", – написав він

За словами Корбана, можна, як у відомому фільмі "Гараж", наповнити боброву шапку записками з іменами – і хай кандидати тягнуть наосліп".

Нагадаємо, "питання навіть не стоїть" - на Суспільному прокоментували дебати між Порошенком і Зеленським.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні дебатів двох кандидатів, які вийшли у другий тур виборів, ми вирішили показати вам, як виглядають їхні сім'ї, що відомо далеко не всім.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерт Михайло Подоляк прокоментував баталії щодо можливих дебатів між опонентами другого туру виборів - чинного президента Петра Порошенка і кандидата Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що в штабі Зеленського закликали всіх українців перевірити себе у виборчих списках, а також розповіли, як це правильно зробити.